badrul replied to the topic '[MY] Malaysian? Sini sini!!' in the forum. 7 years ago

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

semoga dilimpahi keberkatan dan kesihatan kepada smua warga PSHIC Malaysia, :heartsh:

kak elena apa khabar ? :-V Im still here, as always just as passive member.

saya skrg bljr degree di shah alam dan saya memilih korea sbg bahasa ketiga saya horeee :piggyrabbit

jujur sy ckp bhs korea nie x bole dikatakan sng atau x bole dikatakan susah
sbb bahasa korea nie lebih kpd bunyi pada mulut cth mcm kt bwh nie


Korean-big.gif

paling menarik bg saya, bahasa korea nie bunyi deep or bright pada vowel dia sbb ikut arah matahari (kata lecturer saya)

try baca sejarah penulisan korea nie x silap inspirasi penulisan korea dr dia nie -> kim sejong

haaa sebut pasal park shin hye, slps tgk die dlm citer the heir dan pinnochio, saya rase die lg lawa rambut panjang


nq85Uw23.jpg


citer heartstring dlu tue x brapa comel la dia

ok tu jer la kot, just wish me luck in my study :willing

luv all :bye:

Read More...

Happy Kok Wai Yi is friends with badrul

badrul replied to the topic '[MY] Malaysian? Sini sini!!' in the forum. 8 years ago

assalamualaikum smua :heartsh:
doakan smua sihat2 :pray:
maaf dah lama x jnguk sni :kiss1:
mood kni : :shy: :imdead: :touched (haha x lama x men bende nie)
btw tgh final year n nk praktikal bln 6 nie..... :S

most welcome Karenchrstmrks :-V
if u hv anything prob, just ask our super-nicest-gloriest-lovest-shinest admin in this community --->> kak elena

currently tgh stop tgk cite2 korea & jepun sbb sbuk sngt (ceh bukak fb ari2 x sbuk lak :shy: )

ok lah tu je dr sy..... insyaallah sy try jenguk2 sni slalu walaupun x post
nak mandi oiiii air xde :OMG
Read More...

{actor} RAin WAn CHik, Muhammad Azhar Bin Zulkarnain dan Farid Hamzah......kita same bilik jbt no 1414.Aq perg td tinggi giler, penat aq angkat brg2 aq yg byk sngt. Aq ade tggalkan brg2 aq kat sane dulu sbb aq nak balik ambik moto. Ahad nie baru balik. Kasut aq kat tingkap sbb basah kena hujan....nanti tolong tgk2kan ea. Aq wasiatkan korang penyapu kat bwh tilam aq dan febreeze kat bwh bantal aq(nak guna ambik jerlah). Loker ade 3 je. 1 aq ambik(2 pintu), 1 lg same besar ngan aq, 1 lg tue... Show more

Crystal and {target} are now friends 10 years ago

Basier Go Kiel and {target} are now friends 10 years ago

i really love too watch korean variety show "Running Man"
i hope Shin Hye will got invited to participate in that show...=)

Cécile and {target} are now friends 10 years ago

khaii and {target} are now friends 11 years ago

Nur Ain and {target} are now friends 11 years ago

miss lampard and {target} are now friends 11 years ago